Om Sanna

Hej, vad roligt att du hittat hit!

Jag heter Sanna André och är 28 år gammal. Jag bor här på Sörgården tillsammans med min sambo Mathias, vår son och våra fantastiska djur. Jag har alltid drömt om att äga min egen gård och i maj 2012 blev den drömmen verklighet.  Utöver att vara gårdsägare och egenföretagare jobbar jag som djurskötare på en mjölkgård.

December 2017 Blev jag också mamma till en liten Casper som nu också börjat tycka det är roligt att vara med bland djuren.

Ett liv utan djur är otänkbart för mig. Jag växte upp på en gård med djur omkring mig och att leva livet på ett annat vis har aldrig kännts lockande. De flesta av mina lediga stunder ägnar jag åt djuren här på gården. När vi köpte gården gick min största dröm i uppfyllelse och när vi kunde flytta in alla djur blev tillvaron ännu bättre. Min dröm var att kunna få dela med mig av lantlivet och naturen omkring mig, och nu äntligen får jag göra det!Jag medverkar i Projektet "Grön Arena" som Hushållningssällskapet driver. Grön Arena är ett koncept för utveckling av gårdar som erbjuder tjänster inom social omsorg, skola och hälsoområdet och utgår från gårdens arbete med djur, natur och trädgård. Vintern 2014 kunde jag äntligen officiellt säga att jag blivit certifierad.

Vi arbetar just nu med gården för att så många som möjligt ska kunna ta del utav den. Min plan med verksamheten är att låta människor komma till mig och gården för att få avbrott från vardagen och kanske ifrån en stressig miljö.  För mig är djur och natur livskvalitét. Att få skänka samma glädje och meningsfullhet åt andra, som mina djur och min gård ger mig är helt underbart!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)